Le Atinae o Fao Fao

     Faatasi ai ma ituaiga eseese uma o taumafa o loʻo sau mai, o le manaʻoga mo le tausiga o fao e leʻi iloga.Ae talu ai ona o le faʻamaʻi o le faʻamaʻi, ina ua faʻatapulaʻaina isi ituaiga o taumafa, na faʻafuaseʻi ona matou iloa o le fao fao ua matua aafia tele i o matou olaga.

O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai e ui o mea teuteu lanu, mea manogi ma lipsticks ua vaʻaia le manaʻomia mo taimi pupuu ona o le faʻamaʻi, o le fao fao ua vaʻaia le faʻatupulaia o le faʻatupulaia, ma faʻatau atu i luga 179% i lea tausaga ma lea tausaga.

Le atina'eina o fao fao

O le talafa'asolopito muamua na fa'amauina e uiga i fao fao o le vaitaimi anamua o Aikupito.Sa faaaoga e tagata minerale, iniseti ma vine e fai ma mea e teuteu ai atigilima.O se ituaiga henna e mafai ona vali fao i se lanu mumu tele na maua ai foi le igoa henna.

I Saina, o lenei faailoga faaletino o le mana na amata i le Shang Dynasty i le 1600 TLM.Ua fefiloi faatasi e le aufaioloa Yin le gum Arabic, gelatin, beeswax ma fuamoa papa'e faatasi ma olo i luga o latou fao, ma i'u ai ina valiina i se lanu mumu po o le eponi.

O le faiga o le vali fao ua leva ona taatele i le Malo o Tang.I lena taimi, o le mea autu na faʻaaogaina o fugalaau Fenghuang.Ina ua uma ona tuʻimomomoina fugalaau ma faʻaopopo i ai le alum, ona fufui lea o fulufulu siliki manifinifi ma vali i luga o fao, ma a maeʻa ni nai faʻasologa, e tumau pea mo le tele o masina.

https://www.yqyanmo.com/sanding-bands/

 

O fao fao fao nei e amata i le tuai o vaitaimi o Victorian.I lena taimi, o le fao fao na faia i le auala tuai o le fufuluina o vali.E pei lava o le tele o aso e mago ai le vali o le taavale, e alu foi le aso atoa mo se pea lima e mago.

E na'o le matua o tekinolosi vali taavale i le 1920s na vavae ese ai le fao fao mai le pule a le au faipule ma faasolosolo malie ona avea ma mea masani.I lalo o le faatosinaga matagofie a le au fai pese a Hollywood, o le manatu e faapea "o lima o foliga lona lua o se tamaitai" na amata ona uu.

Ua tula'i mai mekasini a tama'ita'i, e talanoaina ai le tausiga o latou fao ma nana a latou galuega moni.O tama'ita'i o lo'o o atu i fale fao ma o atu i totonu ma lima ga'o e foliga mai na oloina pi i o latou lima e leai ni lima ma savavali i fafo na'o le malu ma lamolemole ma sili ona lelei.

O leYaQin Sanding Bande fa'aoga mo le aveeseina o fao fao.E le gata tatou te fa'aogaina mea mata'utia fa'apitonu'u mo le pa'u oneone lanu enaena, ae matou te faʻaaogaina mea faʻaulufale mai Iapani mo le uliuli mapa'u sanding paepaema USA Norton mo le pa'u oneone lanu meamata.O lona foliga e pei o se paipa lapotopoto, ma o le vaega ogatotonu e omo.O lona totonugalemu o le lanu viole, leai se kelu faʻapisinisi, faʻaaogaina tekinolosi faʻapipiʻi resin.Fa'amea oneone fa'apipi'i resinifa'amautinoa o le oloa e le o'ona ma fa'alelei.O le kelu e tufatufa tutusa.Leai se kelu faaopoopo na masaa.Leai se avanoa.O le tipi e lamolemole ma e leai ni pu.E faigofie ona fa'aiila pito o fao ma faigofie ona fa'aogaina galuega i luga ole fao.

Vaega o YaQin Sanding Band

1. tulaga maualuga Fa'aulufale mai abrasive ie mea mai le USA.High olo lelei ma ofuina-faamaonia.

2. Mautu maualuga ma leai se pupuni.

3. Tele lautele, faʻapipiʻi faigofie ma laʻuina.

4. Fa'aletonu e maualalo ifo ile 1%.

5. Fautuaina mo le faʻaaogaina faʻaaogaina.

A e fia maua nisi fa'amatalaga e uiga i le tau sanding band,fa'amolemole fa'afeso'ota'i mai matou.

 

 


Taimi meli: Iul-31-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou